Desenele Animate si copilaria

De ce oare copii se uita la desene animate?

    Desenele animate dau atractie copiilor din intreaga lume. Cu privire la subiectul Disney, personajele lor au atras o atentie sporita pentru aproape toti copiii in a le urmari  in intregime. Chiar si parintii sunt atrasi. Vechile videoclipuri ale Disney pot totusi sa fie prezente pe diverse site-uri de partajare video cum ar fi YouTube si, in general, nu sunt in modul Technicolor. Nu mai putin decat tinerii se bucura de episoadele lor, oricat de scazuta este ar fi calitatea. Aceasta este o lectie invatata pentru orice creator.

      În prezent, puteti gasi unele persoane, care se intampla sa fie atrase pentru a viziona desene in romana pe diferite site-uri de partajare video. Cum ramane cu grupul Warner Brothers? Vor fi exact acelasi lucru cu Disney si Dreamworks? În prezent, Disney si Warner Brothers au propriul canal video. Cu Warner Brothers, au creat un canal numit „Cartoon Network”. Este un canal TV de desene animate unde toate personajele de la Warner Brothers, DC Comics si anime sunt difuzate. Disney are si canalul lui special, dar in ceea ce priveste fantezia si chestii invechite.

    Pe langa site-urile de distributie directa a fisierelor video (a desenelor animate) mai exista si site-uri care folosesc o terta parte, adica poti viziona desenele la ei pe site, dar fisierele fiind gazduite in alta parte. Poti chiar urmari filme animate in romana fara a fi deranjat de acele reclame pop-up…

Va multumesc!

P.S. Va recomandam: Desene

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s